Enkel åtkomst (Beting nu):

League of Legends Starcraft2 Dota2 Heroes Of The Storm CS:GO OverWatch HearthStone Rainbow 6 TFT Fortnite LoR Valorant

Under de senaste åren har e-sport eller elektronisk sport blivit ett verkligt samhälleligt fenomen och verksamheten som genereras kring denna verksamhet är särskilt betydande. Videospel är inte längre bara en hemlig passion som är begränsad till ett mörkt rum eller ett garage. Nu tävlar unga människor i tävlingar med höga insatser framför stora folkmassor som samlats på arenorna.

En sport och en bransch i sin egen rätt

Tidigare ansett att vara något av intresse för endast nördar, e-Sport skryter nu med ett växande antal utövare (mer än ett dussin miljoner) av olika bakgrunder som hänger sig ibland eller regelbundet i sin hobby. Faktum är att många unga människor drömmer om att göra det deras karriär och även om det ännu inte finns några väldefinierade färdplaner på vägen till detta mål som ändå har moduler dedikerade till e-sport som börjar dyka upp oftare.

CS:GO Dreamhack

Om du vill se mer, gå till melbet.se:

melbet Sverige
Melbet Sverige

I själva verket finns det specialiserade skolor som ger möjligheter för dem som strävar efter att bli utövare, arrangörer, chefer, eller en del av någon annan verksamhet med anknytning till elektronisk sport. Utsikterna för denna sektor är mycket uppmuntrande och förklarar varför denna nya disciplin fortsätter att locka fler och fler människor.

Det bör noteras att inkomst som genereras från en hög nivå av e-sport ökar proportionellt med den växande popularitet för denna disciplin. Branschen finansieras av spin-offs från strömmande konkurrenter, såväl som vid talrika sponsorer.

Vadslagning på e-Sport med Melbet

I samband med den enorma expansionen av e-sport, försöker fler och fler bookmakers positionera sig inom detta nya område. Så är fallet för Melbet, en sport betting byrå som ger spelarna chansen att tjäna en vinst från deras passion för elektronisk sport genom att satsa på virtuella matcher för tävlingar från organisationer så välkända som Cyberathlete Professional League (CPL) eller Electronic sport World Cup (ESWC).

Melbet erbjuder användarna chansen att placera insatser på virtuella matcher för sporter som rugby, amerikansk fotboll, fotboll, Formula1 racing, Golf eller till och med baseball. Dessutom är populära videospel som Angry Birds, Street Fighter, Quake, The King of Fighters och många andra tillgängliga för pre-spel eller live-betting. Det är värt att notera att strömmande sändningar också erbjuds för en komplett Live-Betting och e-Sport erfarenhet.

Vad är de andra eSport-operatörerna?

Ranking Namn Men
1
2
3
4

ESports betting portalen - ©2021 -

18-årsgräns för spel - Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt.