Enkel åtkomst (Beting nu):

League of Legends Starcraft2 Dota2 Heroes Of The Storm CS:GO OverWatch HearthStone Rainbow 6 TFT Fortnite LoR Valorant

För svenska spelare Vi har valt och testat de bästa elektroniska sportspel webbplatser.

Lista över e-Sports betting-platser

Om du vill göra några online Sports Betting så finns det en hel del val där ute men det är en annan historia när det gäller att satsa på e-Sports. Särskilt med tanke på att som en svensktalande spelare vissa webbplatser som Unibet kommer att Plant vägra att låta dig spela.
Med den ökande populariteten för elektronisk sport, vissa återförsäljare gör nu det deras specialitet och täcker de flesta spel och matcher.

Topp 3 e-Sport bookmakers

Ranking Namn Men
1
2
3
4

För nu finns det inte ett stort val det är främst eftersom detta aktiviteten är fortfarande något före sin tid och eftersom antalet potentiella spelare inte är tillräckligt högt för att infrastrukturen ska kunna skapas och hanteras. Vissa jättar i en värld av sportspel gör att du kan satsa på några av de största matcherna som LoL World Championship. Tyvärr finns det mycket få riktigt stora matcher och e-Sports avsnitten inte besöks ofta. För att göra saken värre, vår IP-adress var blockerad och vi kunde inte ens registrera dig.

Urvalskriterier

Du har kommit hit för att hitta den bästa e-Sports bettingsidor. Valet är begränsat men här är vad vi har upptäckt för att hjälpa dig att göra ditt val. Leta efter webbplatser som:
  • har många registrerade spelare som satsar regelbundet,
  • täcker de största matcherna och många spel,
  • erbjuda stabila odds,
  • Tillåt vadslagning med riktiga pengar, och
  • har ett intelligent gränssnitt.
Vi kommer att försöka lägga till nya bookmakers till listan efter att vi har testat dem. Om du hittar några andra som du gillar, vänligen meddela oss: kontaktsida.
Varje bettingsida är föremål för en detaljerad översyn så att du vet exakt var du sätter in dina pengar.

En påminnelse om grunderna du behöver veta innan du börjar satsa

Webbplatsadministratören tar en marginal

Detta faktum kan tyckas trivialt när det uttrycks på det sättet, men det är viktigt att notera att bookmakern som organiserar, tar satsningar och distribuerar vinster tar en marginal för att göra en levande. Återförsäljaren skapar denna marginal baserat på den totala pengar insatsen för en viss händelse. Med tanke på att spelare satsar ända fram till sista minuten, IME-bolag bookmakern kan förlora, men det är inte riktigt av intresse för oss i denna diskussion. Vad du behöver komma ihåg är att du aldrig kommer att kunna "vinna" mot bookmakern. Lyssna inte på dem som berättar om surebet eller value bet, de bara vill dig registrera dig på så många misstänkta webbplatser som möjligt.

Minimera risken

Ja, vadslagning på e-Sports innebär några riskelement. Men om du känner till spelarnas statistik, lagen och resultatet för var och en på en given map då kanske du har chansen att ibland humör din entusiasm helt enkelt genom att satsa på ditt favoritlag. Kanske om dina instinkter och statistiken lämnar dig orolig, då kan det vara bättre att avstå från vadslagning.

Satsa på vad du vet

Ibland uppdateringar eller nya mästare kan störa balansen i spelet. Som spelare är du förmodligen medveten om detta faktum. Uppdateringar som dessa kan avsevärt tippa skalorna i alla spel. Du måste också brinna för vad du satsar på. Om du är för fristående kommer du att förlora lite kontroll. Du bör också vara uppdaterad om alla nya strategier som kan utmana dem jävla Protos, eftersom vissa Pro spelare missbruka denna ras! (det är bara en iakttagelse, inget personligt).

Ta ett lager av dina satsningar

Webbplatser som är specialiserade i e-Sports-spel finns alla de verktyg du behöver för att övervaka de vinster och förluster som följer av dina förutsägelser. Men ännu viktigare, du bör också uppmärksamma ditt spelbeteende. Vi föreslår att du använder elektroniska plånböcker att hålla e-Sports pengar separata från riktiga pengar och för att undvika betalningsproblem. Också ta del av hur mycket tid du spenderar på din passion, fråga dig själv om det tar något bort från andra saker i ditt liv. Var försiktig, allt är en fråga om balans.

Ha kul bettingsession och länge leve e-Sport!

ESports betting portalen - ©2021 -

18-årsgräns för spel - Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt.