Enkel åtkomst (Beting nu):

League of Legends Starcraft2 Dota2 Heroes Of The Storm CS:GO OverWatch HearthStone Rainbow 6 TFT Fortnite LoR Valorant

1xbet är en komplett spelåterförsäljare som erbjuder sportspel, Casinospel, skrapspel och e-Sports. Du kan satsa på stort urval av alla typer av spel från hela världen. Detta kan tyckas ovanligt, men i själva verket finns det en anledning 1xbet är så bra lager och komplett: det är inte tillåtet i Sverige. Så det är olagligt för spelare som bor i Sverige för att registrera dig där.

Har du provat att registrera dig på 1xbet? Under registreringen på 1xbet du kommer att nekas.

Hur man registrerar sig på 1xbet

Att kompensera för det faktum att de regelbundet förbjuda svenska servrar, har bookmakern etablerat ett system där de regelbundet ändrar sin Internet-adress (domännamn). Huvuddomänen (1xbet.com) tjänar till att publicera online betting sida.

Att ha tillgång till den webbplatsen och för att registrera dig, behöver du en partnerlänk som du kan hitta här:

1xBet Sverige
1xBet Sverige

Först av allt, registrering på webbplatsen är något förvirrande eftersom du kan göra det utan att ens ge en e-postadress eller dina koordinater. I själva verket kommer webbplatsen att tilldela du ett individuellt kontonummer samt ett lösenord (det är upp till dig att hålla det säkert) och kommer att erbjuda dig en rad betalningsmetoder för att fylla på ditt konto och börja placera satsningar:

Banköverföringar, bankkort, WebMonney, Bitcoin, Citadel, Ticket Premium, Dagocoin, Litecoin, Neosurf, EcoPays, Sofort, Perfect Money och mycket mer.

Jag rekommenderar att du gör överföringar med hjälp av ett bankkort eftersom de omedelbart behandlas och återförsäljaren inte tar ut några avgifter. Du kan också använda ett NETELLER-eller Skrill-konto. Om du vill inte har någon av dessa elektroniska plånböcker, Läs avsnittet hantera dina pengar. När du har gjort det kan du uppdatera din personliga information. Var noga med att ge din verkliga identitet eftersom du inte kommer att kunna ta ut dina vinster senare om du inte. 1xBET accepterar svenska spelare; Det är bara svensk lag som förbjuder 1xBET eftersom de inte är tillåtna. Detta innebär då att du inte kommer att kunna vidta rättsliga åtgärder i händelse av en tvist.

Vilka e-Sports-spel kan jag satsa på?

Att få åtkomst till e-Sports avsnitt är inte lätt. Antingen måste du navigera ner på menyn till vänster med titeln i grönt "sport, kategorierna A till ö" tills du kommer till den sista kategorin "virtuella" (där du kan se både nuvarande och kommande internationella matcher), eller du måste gå till fliken som ligger ovanför "Live"-menyn och fortsätta rulla tills "e-Sports" kategori visas.
FIFA är det mest spelade spelet men internationella tävlingar från LOL, DOTA2, hots, SC eller mellan HS finns också. Webbplatsen erbjuds du chansen att titta på Live-matcher. Observera att under "Live"-menyn måste du öppna en ny flik märkt "virtuella" för att få tillgång till Live tävlingar.

När du har gjort din första satsning, lagrar webbplatsen dina preferenser och kommer att erbjuda dig e-Sports Basics under dina framtida besök.

Finns det andra webbplatser för e-Sports-spel?

Ja, men det finns få av dem.

Ranking Namn Men
1
2
3
4

ESports betting portalen - ©2021 -

18-årsgräns för spel - Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt.