Enkel åtkomst (Beting nu):

League of Legends Starcraft2 Dota2 Heroes Of The Storm CS:GO OverWatch HearthStone Rainbow 6 TFT Fortnite LoR Valorant

Vi erbjuder dig en utförlig guide med varje avsnitt som passar din kunskap om online och e-Sports-spel.

E-Sports bettingguide

Innan något annat måste du förstå att vadslagning med riktiga pengar är begränsad till personer som har uppnått myndighetsåldern och som har ett bankkonto eller en elektronisk plånbok (se nedan). Om detta inte gäller dig så måste du komma tillbaka senare :D
Slutligen, för att verkligen förstå begreppet vadslagning, bör du komma ihåg att alla pengar du satsar inte ska behövas för andra utgifter. Pengar som satsas måste betraktas som förlorade även innan du börjar spela och om du vinner, så mycket bättre. Vadslagning bör absolut betraktas som en form av underhållning, ett sätt att öka spelupplevelsen, precis som sportspel.

Hur fungerar Betting arbete? Vad är odds?

I det här avsnittet kommer vi att undersöka grunderna för alla online betting med en diskussion om hur man kan beräkna och läsa odds. Den information som vi presenterar kommer att vara mycket likt sportspel med skillnaden är att e-Sports webbplatser använder vad som brukar kallas amerikanska odds.
Om du redan har satsat på Internet, Hur odds fungerar i e-Sports-spel, kommer inte att vara mycket användbart för dig så du kan hoppa till nästa kapitel.

Vad kan du satsa på med e-Sports?

Detta avsnitt är mer lämplig för e-Sports, så vi föreslår att du läser det noga. I själva verket, även om varje spel tillåter dig att satsa på olika saker (inte bara vilket lag som kommer att vinna utan också vem som kommer att dra first blood, förstöra det första tornet eller döda första draken), det finns fortfarande funktioner som är unika för e-Sports betting. Det avsnittet kan hittas här: Hur man satsar på ett e-Sports-spel?

Betalningssätt och avgifter

Vårt mål är inte att göra en jämförelse eller tillhandahålla en uttömmande lista över insättningar och uttagsmetoder, men att låta dig veta vilka som är de enklaste och mest använda i världen av e-Sports och, viktigast av allt, att visa vilka som är lämpliga för spelare i Sverige. En förklaring finns på sidan: Hur man sätter in och ta ut pengar från en e-Sports betting sida?

Introduktion till Fantasy Sports

Denna typ av vadslagning är allmänt praktiseras i USA men är fortfarande okänt i Sverige. Det handlar om att skapa ett virtuellt sportteam bestående av riktiga spelare som kommer play i kommande fotboll, basket eller andra spel. Baserat på faktiska resultat förverkliga spelare under året, kommer du att tilldelas poäng som avgör om du kommer att vinna eller förlora en virtuell tävling. För mer information, gå till vår sektion angående Introduktion till Fantasy Sports.

Den största risken: beroende

I Sverige är e-Sports-spel inte strikt reglerat, men det betyder inte att det inte finns någon anledning till oro för de mycket verkliga problemen i samband med spel. Vi rekommenderar att du tar några minuter för att läsa eller läsa om de bästa metoderna och råd så att du kan hålla kontroll över dina spelvanor. Kom ihåg att riskerna med missbruk är exakt desamma för e-Sports som de är för sportspel i allmänhet och att du kan hjälpa dig själv på samma sätt. För mer information om: Hur man undviker missbruk för att spela på e-Sports? Vänligen följ denna länk.

Gå vidare

Denna grundläggande guide kommer att uppdateras regelbundet eftersom det är omöjligt att vara helt heltäckande rätt från det första utkastet. Vi inbjuder dig att stanna av igen eller ens att prenumerera på vårt nyhetsbrev (det är lättare :D).

Tack noga läsa vår guide; Du kan gå tillbaka till hemsidan på e-Sports betting portal om du redan har tittat över tidigare avsnitt.

ESports betting portalen - ©2021 -

18-årsgräns för spel - Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt.